Omagiu pentru Andrei, românul care împărţea jucării de pluş la Paris, de pe bicicletă. Un cartier din capitala Franţei îl plânge, în ziua în care a fost înmormântat.

Andrei Forrai pe numele lui real, Andre, cum îl ştia tot cartierul Perenety, era îndrăgit de toată lumea chiar dacă trăia pe străzi şi dormea într-un cort. De peste zece ani devenise cel mai pitoresc personaj al cartierului. 

Articolul continua dupa recomandari

Umbla pe o bicicletă plină de jucării de pluşi din care dpruia copiilor. Un steag al lui PSG decora bicicleta, era mereu zâmbitor, nu cerea niciodată nimic şi mulţumea de fiecare dată cum mult respect când primea ceva.

Le Parisien i-a spus povestea şi anunţă că românul a fost îngropat joi, după o slujbă la biserica Notre Dame du Travaile. 

Andrei a murit pe 14 martie la un spital din Paris, unde fusese internat de urgenţă. Avea probleme de sănătate, dar nu s-a plâns de ele niciodată. Avea 62 de ani şi oamenii îşi amintesc de el: "Cu o zi înainte am băut o cafea împreună, era bucuros că se mutase înapoi pe malul apei. Tuşea, dar nu s-a plâns de ceva.", a povestit un vecin din cartier.