Carabinierii italieni sunt în alertă după ce o tânără româncă a dispărut fără urmă din data de 23 aprilie. Femeia lucra ca îngrijitoare în provincia Romei, la Borgata Finocchio (Lazio).

Este vorba despre Mihaela Gabriela Cîrlan, în vârstă de 32 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra lucra ca îngrijitoare și locuia la domiciliul angajatorului său. Acesta din urmă susţine că în ziua de 23 aprilie, în jurul orei 18:30, românca a spus că iese să își cumpere țigări. De atunci nu a mai văzut-o nimeni. 

„Și-a luat și geanta cu ea. Nu știu să aibă prea mulți prieteni aici, la Roma”, a spus angajatorul Mihaelei la emisiunea „Chi l’ha visto”, e emisiune TV italian care relatează cazuri de dispariție a persoanelor din Italia.

În seara aceleiaşi zile, Mihaela a vorbit la telefon cu iubitul său.

„Era liniștită”, a declarat bărbatul mai târziu autorităților, spunând că nimic nu i-a dat de bănuit că ar fi ceva în neregulă cu femeia.

Mihaela Gabriela Cîrlan poate fi recunoscută și după cicatricea pe care o are deaupra sprâncenei drepte. Are cu ea cartea de identitate care este expirată, 20 de euro în buzunar și nu vorbește bine italiană, nu poate să se exprime corect în această limbă. 

De aceea, scrie rotalianul.com, apelul este urgent și adresat oricărei persoane care se află în posesia de informații care pot ajuta la găsirea conaționalei noastre.

Oricine poate da relații despre ea este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de carabinieri, la numărul de telefon 112, sau la redacția emisiunii „Chi l’ha visto”.