Mary Bourne Roberts şi tatăl ei Jim aua vut parte de un moment cua devărat emoţionant când au dansat pe hitul lui Lee Ann Womack din 2000 “I hope you dance”, la nunta ei din Point Clear, Alabama. Filmarea a devenit virală pe social media.

Mireasa nu ştia că tatăl ei ar putea să participe, fiind extrem de bolnav. Bătrânul a fost diagnosticat în 2017 cu glioblastom. Momentul a lăsat toţi invitaţii cu ochii în lacrimi.

Articolul continua dupa recomandari

Mary Bourne Robert obişnuia să danseze alături de tatăl său în jurul bucătăriei pe hitul “I hope you dance” al lui Lee Ann Womack, motiv pentru care tânăra a ales aceeaşi piesă pentru momentul magic din timpul dansului tată-fiică.

Tatăl dansează cu fiica sa la nuntăVezi 3 imagini în Galerie

Jim a fost diagnosticat cu glioblastom, o formă agresivă şi incurabilă de cancer cerebral, în mai 2017, care, de obicei ucide în câteva luni.

Diagnosticul cumplit nu i-a dat şanse fiicei sale să creadă că el va fi capabil să participe la nunta ei cu James Butts. Astfel, apariţia sa şi dansul dintre cei doi au constuti un moment cu adevărat magic pe care tânăra nu îl va uita.

Înregistrările video de la nuntă arată că ea şi tatăl ei, care se află într-un scaun cu rotile se răsucesc pe ringul de dans pe ritmurile melodiei “I hope you dance”.

Clipul a ajuns virla în întreaga lume, foarte puţini reuşind să îşi stăpânească lacrimile de emoţie.

Tatăl își sărută fiicaVezi 3 imagini în Galerie

Mary a declarat că experienţa a fost copleşitoare, spunând că şi-a adus aminte de copilărie, când cei doi dansau în bucătărie.

“Familia noastră a trecut prin atât de multe de la diagnosticul lui Jim. A fost minunat să poată dansa împreună la nuntă. A fost ca un vis împlinit pentru amândoi” a spus mama ei, Tracy.

De asemenea, mama lui Mary a dezvăluit că a rămas şocată să vadă câtă atenţie a obţinut videoclipul, fiind vizualizat de peste 78.000 de ori de când a fost distribuit pe Facebook, conform Daily Mail.

“A fost minunat să vezi oameni atinşi de dragostea pe care cei doi şi-o împărtăşesc, eram obişnuiţi să vedem acest dans tot timpul” a mai spus ea.