O femeie din Michigan a aflat că are gemeni, cu doar câteva momente înainte să nască. Ea şi soţul ei planficaseră o naştere naturală, iar la singura ecografie la care au mers apărea doar un bebeluş. 

Tânăra mamă şi soţul ei, Matthew, în vârstă de 34 de ani au optat pentru o sarcină naturală şi, prin urmare, au avut parte de o singură ecografie, în urma căreia a reieşit că cei doi aşteptau un copil. Doar unul.

Articolul continua dupa recomandari

La naştere, imediat după ce şi-a văzut bebeluşul, tânăra mamă a crezut că naşterea s-a terminat, dar doctorii au văzut atunci un al doilea cap şi au realizat că femeia urma să aibă gemeni. Cade, băieţelul s-a născut la mai puţin de o oră distanţa faţă de surioara sa. Medicii au declarat că acesta avea corpul poziţionat în spatele fetiţei, motiv pentru care nu a putut fi observat la ecografie.

Vezi 2 imagini în Galerie

La aflarea veştii, ambii părinţi au fost în extaz şi au declarat că a fost cea mai frumoasă surpriză din viaţa lor.

“A fost un şoc, nu existau semne că purtam mai mult de un copil, chiar şi doctorii au fost miraţi. Noi credeam că cea mai mare surpriză va fi sexul copilului, nu ne-am gândit că surpriza va fi mult mult mai mare. Când ne-au spus că maie ra un copil, am crezut efectiv că minte doctorul.

Nicole a planificat o naștere naturală la domiciliu doar cu o moașă, dar a trebuit să meargă la cel mai apropiat spital - Gerber Memorial, Michigan, când apa i s-a rupt la 36 de săptămâni.