O româncă de 28 de ani, spărgător în serie în Germania. Poliţiştii au rămas mască atunci când au auzit ce le spunea hoaţa oamenilor care o prindeau în casele lor. Românca a fost arestată după mai multe luni şi zeci de reclamaţii de spargeri din zona Unna, în vestul ţării.

Românca a început seria de jafuri la jumătatea lunii martie a acestui an, în Unna, Hagen, Witten şi Kreuztal. Dădea loviturile ziua-n amiaza mare, fără nicio frică. Intra în case pe geamul deschis, sau chiar pe uşă, şi lua la scotocit camerele. Dacă, accidental, era surprinsă de proprietari, le spunea că a intrat să doarmă, că nu are casă şi e pe drumuri de multe zile. Sau, că de fapt a intrat ca să întrebe dacă nu găseşte ceva de muncă. Îşi cerea scuze şi apoi pleca.

Articolul continua dupa recomandari

A reuşit astfel să plece chiar de sub nasul proprietarilor cu bani, bijuterii sau alte bunurid e valoare de mici dimensiuni.

Poliţia a cercetat-o odată pe 30 martie, dar a fost eliberată pentru că nu s-au gpăsit probe împotriva ei. Dar seria jafurilor a continuat şi reclamaţiile s-au înmulţit la poliţie. Românca a fost prinsă la începutul acestei săptămâni şi de această dată poliţiştii au putut să o acuze. Cinci dintre victimele sale au recunoscut-o fără echivoc.

Poliţia a lansat acum un apel către ceilalţi reclamanţi de furturi de locuinţă din regiune, pentru a identifica exact toate victimele spărgătoarei în serie.