O româncă a fost aruncată din maşină de un taximetrist, la Milano, după ce a fost batjocorită şi jefuită de acesta. Poliţia l-a arestat pe bărbat şi caută acum şi alte victime ale acestuia.

Românca, o prostituată din Milano, a fost violată și jefuită de unul dintre clienții săi, un șofer de taxi italian care locuiește la Pavia (Lombardia). Carabinierii l-au arestat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani duminică, la domiciliul său din Cura Carpignano, unde acesta locuiește împreună cu soția. A fost luat și dus în închisoare.

Articolul continua dupa recomandari

Șoferul de taxi, care lucrează la Milano, este reținut sub acuzația de violență sexuală și de jaf împotriva unei persoane private.

Faptele s-au petrecut cu aproximativ o lună în urmă, când, potrivit anchetei desfășurate între timp, șoferul de taxi italian s-ar fi pus de acord cu femeia care practica prostituția pentru întreținerea unui raport sexual contra cost. Odată izolați, în zona San Siro din Milano, la cererea prostituatei să folosească prezervativul bărbatul ar fi refuzat și ar fi agresat-o pe tânăra româncă forțând-o să aibă o relație sexuală neprotejată și violentă. Apoi ar fi jefuit-o de toți banii pe care îi avea în geantă și ar fi aruncat-o din mașină.

Femeia, singură și înspăinmântată într-o zonă izolată, și-a sunat o prietenă care i-a sărit  imediat în ajutor. Cele două s-au întâlnit pe stradă cu o patrulă de carabinieri cărora le-au povestit cele întâmplate. Victima, din păcate, nu reușise să rețină numărul mașinii și nici nu cunoștea numele bărbatului care o violase și care îi furase banii. Dar între timp, vorba s-a răspândit printre prostituatele din zonă, iar unele fete au recunoscut șoferul de taxi în persoana unui client frecvent.

Acum zece ani, în Pavia, el a fost denunțat pentru violență sexuală agravată tot de o prostituată, episod în care bărbatul s-a dat drept polițist în fața femeii. Totuși, pentru fapta comisă atunci, nu a primit nici o condamnare.

În acest moment, italianul este arestat dar autoritățile continuă ancheta pentru a verifica dacă bărbatul a mai comis astfel de fapte și în dauna altor persoane.

sursa: roitalianul.com