O menajeră a rămas blocată trei zile în liftul casei unui miliardar american, în Manhattan. Marites Fortaliza, în vârstă de 53 de ani, face curățenie de 18 ani în clădirea deținută de Warren Stephens.

Vineri, femeia a intrat în ascensor, dar la scurt timp acesta s-a blocat și a rămas captivă în interior. Nu se știe dacă nu avea un telefon mobil asupra ei sau nu exista semnal, dar angajata a fost eliberată de pompieri abia luni, la ora locală ora 10:00, din liftul defect în care și-a petrecut 60 de ore, relatează BBC

Articolul continua dupa recomandari

Aceasta a fost transportată, deshidratată, dar în stare stabilă, la spital, fiind internată pentru investigații suplimentare la Centrul Medical Weill Cornell. Spre ghinionul său, proprietarii locuinţei au fost plecați din oraș în weekend și de aceea a fost salvată atât de târziu. 

Poliția a început o anchetă în acest caz, și vor inspecta liftul, pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. 

Warren Stephens este proprietarul companiei financiare Stephens Inc., o bancă de investiții cu sediul în Little Rock, Arkansas, care este estimată la 2,6 miliarde de dolari, conform Forbes.