Compania aeriană American Airlines şi-a cerut scuze unei mame şi fiului ei, după ce membrii echipajului i-au dat jos din avion. Femeia şi băieţelul ei de 1 an suferă de o boală rară a pielii, necontagioasă.

Jordan Flake şi fiul ei de 1 anişor suferă de sindromul Netherton (ihtioză), o afecţiune ereditară destul de rar întâlnită, în care pielea apare uscată, roşie şi solzoasă.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul în care au fost implicaţi cei doi a avut loc în 28 februarie.

Jordan şi băieţelul ei se aflau într-o aeronavă a companiei American Airlines, când, înainte de decolare, unul dintre membrii echipajului a venit la femeie şi a întrebat-o "care este treaba cu urticaria".

Compania aeriană American Airlines şi-a cerut scuze unei mame şi fiului ei, după ce membrii echipajului i-au dat jos din avionVezi 4 imagini în Galerie

"Un bărbat a venit pe rândul unde mă aflam eu şi i-a rugat pe cei doi pasageri care se aflau lângă mine să se ridice. Apoi s-a aşezat lângă mine şi m-a întrebat încet despre urticaria mea şi a copilului şi dacă am un bilet de la medic prin care să se ateste că avem voie să zburăm cu avionul", a declarat femeia, potrivit The Independent.

Deşi i-a explicat bărbatului că boala de care suferă ea şi fiul ei nu este contagioasă, ci doar face ca pielea să fie roşiatică, îngroşată şi uscată, acesta le-a spus că trebuie să coboare din avion.

"A vorbit cu pilotul în timp ce ne pregăteam să coborâm din avion, iar acesta părea că este de acord să fim debarcaţi", a mai spus Jordan Flake.

Jordan Flake şi fiul ei de 1 anişor suferă de sindromul Netherton (ihtioză), o afecţiune ereditară destul de rar întâlnită, în care pielea apare uscată, roşie şi solzoasăVezi 4 imagini în Galerie

Femeia a mărturisit că nu s-a simţit în viaţa ei atât de umilită.

Jordan Flake şi fiul ei se întorceau acasă, în Carolina de Sud, dintr-o excursie în Texas.

În urma incidentului, compania şi-a cerut scuze şi a transmis că a deschis o anchetă în acest caz. În plus, i-a înapoiat femeii contravaloarea călătoriei.