Un caz bizar a fost semnalat în Cordoba: poliţia naţională spaniolă a declanşat o amplă operaţiune de căutare, în urma declaraţiilor unei românce. Femeia a spus că a npscut un copil şi l-a aruncat la gunoi.

Agenţii Poliţiei Naţionale spaniole au pornit de mai bine de 24 de ore operaţiunea de căutare a bebeluşului. Potrivit presei, totul a pornit de la o româncă. Femeia a apărut într-un centru medical din Cordoba şi a spus că a adus pe lume un copil, dar "a fost aruncat la gunoi". 

Articolul continua dupa recomandari

Îngroziţi, medicii spanioli au alarmat poliţia, care a început să caute în mai multe zone din oraş. În paralel, doctorii au început să o examineze pe mama româncă. Au ajuns la concluzia că ar fi fost însărcinată, foarte probabil, în patru luni. Medicii iau astfel în calcul varianta că ar putea fi vorba despre un avort spontan.

Deocamdată, căutările poliţiştilor spanioli nu au dat rezultat. Situaţia e complet bizară, mai ales că mama româncă, dar şi familia ei, au refuzat să dea alte detalii legate de cele întâmplate.

Femeia e, în continuare, sub supravegherea medicilor. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza că femeia ar fi minţit, însă continuă căutările.