O mămică de 46 de ani cheltuit peste 20 000 de lire sterline ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Rachel Evans este obsedată de jucăriile copiilor și a hotărât să apeleze la chirurgia plastică, încercând să reconstituie aspectul de păpușă.

Articolul continua dupa recomandari

Rachel a trecut printr-un lung șir de proceduri, incluzând augmentarea obrajilor, conturul, strângerea maxilarului, mărirea sânilor și o modificare a nasului. Ea și-a modificat chiar și colțurile gurii într-un rânjet permanent, exact ca păpușa Barbie.

"Mă simt ca Barbie, gândesc ca Barbie, eu sunt Barbie. Eu și cu Barbie suntem aceeași persoană. Sunt o păpușă umană", a declarat femeia în cadrul unei emisiuni de divertisment.

Blonda, care este acum de nerecunoscut rudelor sale, a  spus că și-a descoperit chemarea chiar de la prima operație și nu s-a mai oprit de atunci.

Acum, păpușa umană Barbie îl caută pe Ken și spune că este convinsă că îl va găsi. Momentan Rachel lucrează la un studio de webcam, performând în fața camerei pentru clienții care au fantezii cu păpușa Barbie. (sursa)