O îngrijitoare a fost filmată în timp ce trage cu forţa o copilă de păr, obligând-o să mănânce ce are în farfurie. Incidentul şocant a fost surprins chiar de o colegă, care în loc să oprească scena a continuat să se amuze.

Incidentul şocant a avut loc la Centrul de învăţare „My Little Playhouse” din Lubbock, Texas.

Articolul continua dupa recomandari

Filmările arată cum fetiţa este prinsă cu forţa de păr, în timp ce o altă femeie filmează şi râde de întreaga scenă. Pot fi văzuţi şi alţi copii pe fundal, care privesc fără să aibă curajul să scoată vreun sunet.

Îngrijitoarea este auzită spunându-i fetiţei să îşi mănânce mâncarea, iar când aceasta refuză,e ste trasă de păr spre farfurie.

Nu este cunoscut momentul în care a fost făcută filmarea, dar aceasta a devenit virală în urmă cu o zi, când milioane de oameni au distribuit indignaţi clipul, cerând ca îngrijitoarea să fie sancţionată aspru.

Părinţii în cauză şi-au luat copii din centrul de îngrijire, după ce au vizionat materialul. Bunica fetiţei din videoclip, Shanna Walker, a fost înştiinţată de imagini, chiar în timp ce mergea să o ia pe copilă de la instituţie, într-o zi obişnuită. Nu se aştepta să afle de un asemenea incident şi a fost complet şocată.

„Am fost furioasă. Reacţia mea iniţială era să merg şi să-i smulg capul din corp. M-a speriat gândul, într-adevăr, dar am fost foarte furioasă” a spus femeia.

Bunica a relatat faptul că angajaţii centrului sunt instruiţi şi ar trebuie să aibă grijă de copii şi să fie buni la inimă.

„Când afli că se întâmplă aşa ceva... Ştiu că toată lumea crede că nepoţii lor sunt cei mai buni. Dar această fetiţă, este un copil extrem de drăgălaş, aşa cum nu v-aţi imagina vreodată. E foarte liniştit şi timidă. Deci, pentru ea să stea acolo şi doar să-i tragă părul, este îngrozitor şi revoltător. Vreau să spun că stau şi simt cum clocotesc de furie” a continuat bunica.

Patronii centrului de îngrijire au emis ulterior o declaraţie cu privire la materialul publicat pe reţelele de socializare. Conform Unilad, personalul implicat în scenele revoltătoare au fost concediate imediat.

„Proprietarii şi directorii centrului de îngrijire „My Little Playhouse” au fost înştiinţaţi de materialele video publicate pe reţelele de socializare. Personalul implicat a fost concediat imediat. Autorităţile locale au fost notificate şi investighează în consecinţă. Departamentul Texas de licenţiere pentru îngrijirea copilului a fost de asemenea înştiinţat în acest caz”.