O fetiţă româncă de 11 ani a fost arestată în Statele Unite. Avea sub fustă o pungă plină cu mii de dolari. Ea călătorea în maşină cu un tânăr de 18 ani, acuzat de fraudă şi furturi din bancomate.

Poliţia din Friendswood a oprit o maşină din cauza conducerii neregulamentare, dar a descoperit că la volan era un tânăr român de 18 ani, căutat de mai multă vreme pentru fraudă şi furturi din bancomate. Alături de el, pe bancheta din dreapta, era o fetiţă de 11 ani, româncă şi ea. 

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au fost şocaţi să descopere sub fusta largă a acesteia o pungă plină cu mii de dolari şi carduri de credit false.

Fetiţa a fost şi ea arestată şi plasată în custodia autorităţii de protecţie a copilului. Tânărul, Fabrizio Victor Slatineo, care era căutat de Interpol, se presupune că face parte dintr-o bandă de romi români care fură bani din bancomate folosind carduri false. Pagubele sunt estimate la peste 60.000 de dolari.

Vezi 2 imagini în Galerie

Nici fetiţa şi nici Fabrizio Victor nu au colaborat cu autorităţile, astfel încât cei doi au rămas în custodia poliţiei. Ulterior, o femeie s-a prezentat la arest, susţinând că e mama micuţei, dar copila a fost trimisă la un centru al Protecţiei pentru minori.