O fetiţă de şase ani ani din România a fost furată, din greşeală, la Londra. Era pe bancheta din spate a unei maşini pe care tatăl ei încerca să o vândă. Hoţul s-a dat drept cumpărător şi aşa a reuşit să fugă cu autoturismul. Copila a fost găsită în urma unei căutări de amploare a poliţiei britanice. Tatăl ei a făcut declaraţii cutremurătoare despre coşmarul pe care l-a trăit.

"Ea este Beatrice Felicia, în vârstă de şase ani. În momentul de faţă există o alertă la nivelul întregii Londre pentru a o găsi pe această fetiţă. Se afla pe bancheta din spate a unul Volkswagen Passat, maşina aparţinea tatălui ei." E anunţul care a declanşat operaţiuni care au cuprins toată capitala britanică. Poliţiştii au intrat în alertă după ce micuţa Felicia Beatrice a dispărut într-o maşină furată. Hoţul, descris ca un asiatic de 30 de ani, a pretins că doreşte să cumpere maşina tatălui fetei. Dar, când a ajuns la întâlnire, a sărit în vehicul şi a fugit. Fără să-şi dea seama că fetiţa se afla pe bancheta din spate. 

Articolul continua dupa recomandari

"El se afla pe scaunul şoferului, iar eu eram afară, cu uşa de la maşină deschisă. Beatrice se afla pe bancheta din spate pentru că fusesem la cumpărături. Sunt sigur că nu a văzut-o. A plecat în viteză, pur şi simplu. Am fost şocat. Am crezut că n-am s-o mai văd vreodată.",  le-a povestit tatăl fetiţei poliţiştilor. 

Au urmat trei ore de căutări care au implicat un număr mare de poliţişti, dar şi elicoptere. Chiar bunica ei a fost cea care a găsit-o, după căutări disperate, într-un cartier din estul capitalei britanice. 

"M-am simţit atât de uşurat când am găsit-o. A fost cel mai negru coşmar al unui părinte. Ne-a spus că hoţul i-a spus pur şi simplu să iasă din maşină.", a declarat tatăl.

Hoţul, a dispărut fără urmă, cu tot cu autoturism. Poliţia britanică încă îl caută.