Melissa Bibeau cântărea 105 kilograme şi purta mărimea XXXL la haine, în 2017. După naştere, tânăra a hotărât să facă o schimbare în viaţa ei pentru că nu se mai recunoştea şi îşi pierduse toată în ea. Sarcina şi pierderea în greutate au lăsat-o însă cu un exces de piele în zona stomacului.

Tânăra povesteşte că se simţea pierdută şi nu voia să iasă din casă, dar acum e fericită şi îşi adoră viaţa, mai ales alături de soţul iubitor şi de cei doi copii.

Articolul continua dupa recomandari

Mamă a doi copii, gemeni, Melissa a slăbit aproape 50 de kilograme şi a schimbat mai bine de 8 mărimi la haine, după ce a născut gemeni în 2017.

După un an de muncă grea a scăpat de peste 40% din greutatea sa, Melissa s-a luptat cu greutatea încă din adolescenţă, iar până la 20 de ani, sănătatea ei mintală şi depresia severă au lăsat-o fără spranţă. Astfel, tulburare de alimentaţie a făcut-o să se adăpostească în mâncare şi să se îngraşe până la apoape 110 kg.

Vezi 4 imagini în Galerie

"M-am luptat cu greutatea mea cea mai mare parte a vieții mele adulte, dar la vârsta de douăzeci de ani am început să sufăr de o depresie severă", a povestit Melissa.

Tânăra şi-a dorit însă mereu să fie mamă, iar teama că ea şi soţul ei nu vor putea avea vreodată copii din cauza greutăţii ei a pus-o categoric pe gânduri.

„Am încercat încă de la 16 ani să slăbesc, dar nu ştiam cum să fac asta” a spus ea.

După ce a început să aibă atacuri de panică şi să îşi piardă speranța, tânăra a căutat ajutorul unui psiholog.

„Am aflat că aveam o tulburare şi îmi era foarte greu să păstrez controlula supra alimentelor pe care aveam voie să le mănânc şi mă simţeam rău. Încercam să mănânc sănătos, dar apoi apăreau fast-food-urile şi sucurile la care nu puteam efectiv să renunţ”

Ştiind că vrea să îşi întemeieze o familie, Marissa şi-a dat seama că trebuie să facă eforturi considerabile pentru a scădea din greutate.

„L-am cunoscut pe soţul meu la 18 ani şi ne-am căsătorit 4 ani mai târziu. După câţiva ani de căsătorie am decis că vrem să avem o familie”

Vezi 4 imagini în Galerie

„Ştiind că erau persoane care aveau probleme cu fertilizarea din cauza obezităţii am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să slăbesc”

A început imediat să îşi monitorizeze mâncarea şi să facă mai mult sport, api a observat cum kilogramele începeau să dispară.

„Au fost cele mai frumoase schimbări, chair dacă a fost dificil, dar eram deja pregătită pentru un capitol nou”

„Însărcinată în 10 săptămâni a primit fericita veste că vor avea gemeni: „Atât eu cât şi soţul meu am fost şocaţi şi entuziasmaţi, dar eram nerăbdătoare şi extaziată că voi avea gemeni, având înv edere greutatea mea la acea vreme”

Vezi 4 imagini în Galerie

La şase luni după ce a născut, Melissa a continuat să slăbească, punând din nou în aplicare dieta şi sportul şi a reuşit să slăbească peste 45 de kilograme, schimbând peste 8 mărimi la haine. Şi-a recăpătat încrederea în sine şi este mai fericită ca niciodată.

„Nu voi uita niciodată prima dată când m-am uitat în oglindă după ce am născut. Am simţit un sentiment de mândrie că am născut, dar şi o înfrângere văzându-mi burta, aşa că am continuat să lupt” a spus Melissa.