Marissa Tietsort, de 28 de ani, din Wasau, Winsconsin a fost acuzată de  uciderea unui bebeluş de 2 luni, de care trebuia să aibă grijă, ca dădacă.

Femeia ar fi omorât copilul, apoi l-a îmbrăcat într-un costum de iarnă şi l-a aşezat în maşină, pe scaunul special, destinat copiilor, lăsând-o pe mama acestuia să îl ridice.

Articolul continua dupa recomandari

Autorităţile au declarat că aceasta i-a dat înapoi copilul mamei, spunându-i că bebeluşul doarme.

Tietsort se confruntă, de asemenea, cu acuzaţii de abuz asupra copilului, împotriva unei fetiţe de aproape 1 an, care a fost rănită în timpul îngrijirii sale, în august 2018.

Dădaca, mamă a cinci copii şi însărcinată cu al şaselea este acuzată de uciderea unui băieţel de doar două luni, pe care l-a returnat mamei acesteuia, sub pretextul că dormea.

Autorităţile au descoperit că mama copilului încerca să-şi reînvie copilul, oprită la o spălătorie, pe North Third Avenue, între West Wausau și West Union, dar copilul murise deja de câteva ore, din cauza unor leziuni la nivelul capului.

"Nu sunt un monstru, iubesc pe toată lumea"

Femeia era deja acuzată de omucidere intenţionată şi cu abuz asupra unei fetiţe de 11 luni pe care o avea în grijă, ca dădacă, în luna august 2018.

Înregistrările din timpul anchetei, arată că femeia îşi scotea copiii din casă atunci când voia să comită un abuz, iar autorităţile nu ştiau că ea născute un al cincilea copil sau că era însărcinată cu al şaselea.

“Tietsort a recunoscut că a aşezat coprul fără viaţă al copilului pe podea în holul casei, l-a îmbrăcat într-un costum de ski şi apoi l-a aşezat în scaunul special pentru bebeluşi din maşină, astfel încât mama să nu-şi dea seama că e mort” au anunţat autorităţile.

Când a încercat să îşi scoată copilul din maşină, femeia a observat că “picioarele sale erau rigide şi rămase îndoite la genunchi” au declarat anchetatorii.

Părinţii lui Riley, Megan Royce şi Dylan Baum au declarat că au cunoscut-o pe femeie de peste un an, cu mult înainte să aibă nevoie de ajutorul ei pentru îngrijirea micuţului. Au acceptat să fie dădacă pentru copilul lor, dar în august, într-o zi, când şi-au luat copilul, au observat că micuţul avea vânătăi şi semne roşii pe faţă.

“Am angajat-o ca dădacă pe Marissa timp de două săptămâni şi nu m-am gândit niciodată...să o privesc altfel, pentru că era prietena unei prietene, aşa că m-am gândit că va fi în siguranţă” a spus Royce.

“Am primit mesaje prin care oamenii îmi spuneau că aş fi putut preveni acest lucru. Eu doar încercam să fac povestea publică pentru a-mi ajuta copila şi pentru a mă asigura că femeia va fi acuzată pentru ceea ce a făcut” a mai povestit mama fetiţei.

Vezi 2 imagini în Galerie

Tietsort a devenit suspectă în moartea bebeluşului de doar două luni, la o săptămână după ce acuzaţiile au fost înaintate în cazul fetiţei abuzate în luna august.

"Sunt o mamă minunată"

Cel puţin alte două cazuri au fost descoperite, în care copii aflaţi sub îngrijirea ei au fost duşi la spital cu hemoragii cerebrale.

Femeia a transmis un mesaj printr-o scrisoare trimisă judecătorului Jill Falstad, care s-a ocupat de caz, în vederea audierii.

“Nu sunt o ameninţare pentru societate sau un monstru” a scris ea. “Sunt o mamă minunată şi iubesc pe toată lumea.”

Un răspuns de la biroul apărătorului public nu a fost însă returnat femeii.