Motivul invocat de femeie este unul halucinant. Habar nu are sa gateasca, iar aceasta problema pare sa fie doar varful icebergului. Tot mai multe tinere familii aduc pe lume copiii, dar sunt total nepregatite. Exista cazuri in care tinere mame nu au fost in stare sa recunoasca un morcov.

Articolul continua dupa recomandari

Iar daca in cazul acestui bebelus, mama este cea care l-a obligat sa manance de la fast-food, exista cazuri in care odraslele refuza sa manance altceva. Practic, copii ajung sa consume, zilnic, peste 3.000 de calorii. Asta fara sa luam in considerare toate chimicalele folosite in prepaprarea mancarii de tip fast-food.

Sunt si parinti care recunosc fara nicio jena ca cel mic nu a mancat in viata lui mancare gatita in casa. Din simplul motiv ca mamei ii este mai comod sa stea si sa comande mancare, decat sa-si puna sortul si sa gateasca pentru propriul copil. Dincolo de problemele etice care rasar din acest tip de consumatorism dus la extrem, mai sunt si problemele medicale. Cu bauturi carbogazoase la liber, dulciuri si mancare fast-food asijderea, pe cei mici ii paste nu doar obezitatea morbida, ci si diabetul, problemele cardiace si vasculare si, in cele din urma, o moarte prematura.