O adolescentă de 14 ani care suferă de sindromul Down a devenit model internaţional. Cinci agenţii de modelling au semnat un contract cu tânăra care a demonstrat că nimic în viaţă nu este imposibil. 

Rubia Traeber, în vârstă de 44 de ani, mama Georgiei, a postat într-o zi o fotografie cu fiica ei în mediul online, dar în foarte scurt timp  postarea a devenit virală, iar mai multe agenţii de modelling i-au lansat oferte pentru a-şi începe cariera. 

Articolul continua dupa recomandari

Adolescenta de doar 14 ani are acum peste 50 de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi a semnat cu cinci agenţii de modelling şi în campanii de modă cu alte vedete. 

Vezi 2 imagini în Galerie

Modelul aflat totuşi la o vârstă destul de fragedă are acum o bază uriaşă de fani şi a participat în numeroase campanii de publicitate din Brazilia. 

"Prietenii și familia ne spun că suntem două războinice și că suntem un exemplu pentru multe mame și copii cu nevoi speciale", a spus Rubia, mama fetei.

"Sfatul meu este să nu renunți niciodată. Continuați să luptați și persistați în visele voastre, pentru că nimic nu este imposibil. Doar doriţi, credeţi şi luptaţi pentru a le îndeplini”. 

Cu toate acestea, mama ei, Rubia, spune că "cea mai grea parte" este atunci când oamenii postează comentarii spunând că succesul Georgiei este datorat doar părului blond şi al ochilor albaştri. 

"Georgia este un copil foarte bun și foarte talentat, altfel nu ar fi ajuns atât de departe", a spus ea.

Georgia s-a născut în noiembrie 2003, iar la scurt timp după nașterea sa a fost diagnosticată cu boli de inimă și sindromul Down.

La doar cinci luni, Georgia a trebuit să sufere o intervenție chirurgicală la inimă și Rubia și-a părăsit locul de muncă pentru a se îngriji de întreaga ei activitate.

Copila a trebuit să schimbe școlile de multe ori și i-a fost greu să se stabilească și să-și găsească prieteni, în special pentru că fetele de vârsta ei nu aveau răbdare cu ea şi nu îi înţelegeau întârzierea în dezvoltare. 

Model cu sindromul Down

În iunie 2016, Rubia a decis să posteze o imagine a Georgiei pentru a ajuta la inspirarea altor copii cu sindromul Down. Imaginea a primit peste 1.000 de aprecieri, conform Daily Mail.

"Totul a început ca o glumă; Am postat o fotografie cu ea pe Facebook și a fost un hit imediat. Ideea a fost de a vedea cât de mult poate inspira și ceilalți copii cu Sydrome, "a spus Rubia.

Georgia "iubește viața" și "este recunoscătoare în fiecare zi pentru succesul ei și pentru fericire” a mai spus mama sa. "Ar trebui să fim toți ca ea; recunoscători pentru viața noastră, mai degrabă decât să ne plângem".