O tânără din Marea Britanie s-a trezit, fără să se aştepte, mireasă. Totul s-a întâmplat în ziua în care urma să împlinească 30 de ani. Atunci a aflat că, în loc să meargă cu prietenii la restaurant, va participa la propria sa nuntă. Cel care a plănuit surpriza a fost chiar logodnicul ei.

A fost momentul în care Sofie James a aflat că va deveni mireasă chiar de ziua de ziua ei. Tânăra de 30 de ani abia se trezise din somn în clipa în care mama şi cele mai bune prietene ale ei au venit să îi dea vestea cea mare.

Articolul continua dupa recomandari

Urma să se căsătorească în doar câteva ore. Logodnicul ei, David, îi cumpărase inclusiv o rochie de mireasă.

Bărbatul plănuise fiecare detaliu ca la carte. Luase legătura cu inclusiv cu colegii ei de liceu, pentru a-i chema la nuntă. În total, 80 de invitaţi urmau să-i fie alături lui Sofie în ziua cea mare.

Petrecerea urma să aibă loc chiar în localul în care tânăra englezoaică voia să-şi serbeze ziua. Cei doi au ajuns acolo la bordul unui bolid de lux. Şi, chiar dacă a fost neaşteptată, nunta s-a dovedit a fi un real succes.

Nunţile inedite sunt, de altfel, la mare modă în zilele noastre. Un cuplu, spre exemplu, s-a căsătorit sub apă. Originari din statul american Virginia, cei doi au luat lecţii de scufundări şi au învăţat să comunice prin semne. Iar ceremonia a decurs perfect. La zeci de metri sub apă, cei doi şi-au rostit jurămintele, iar la final s-au sărutat.

Un alt cuplu din Statele Unite a ales în schimb să se căsătorească la sute de metri altitudine. Aşa se face că după ce au semnat certificatul de căsătorie au sărit cu paraşuta. Întregul moment a fost surprins cu ajutorul unor camere de filmat GoPro.