Prinţii George şi Charlotte se vor număra între cavalerii şi domnişoarele de onoare din alaiul miresei la nunta prinţului Harry, care va avea loc sâmbătă.

Pentru evenimentul de sâmbătă de la Castelul Windsor au fost aleşi şi finii cuplului şi copiii unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Meghan Markle.

Articolul continua dupa recomandari

Săptămâna trecută, biroul prinţului Harry a anunţat că toate rolurile de domnişoare de onoare vor fi deţinute de copii, pentru că Markle nu a putut alege între prietenele ei pentru această poziţie.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, va fi alături de Florence van Cutsem (3 ani) şi Zalie Warren (2 ani), finele prinţului Harry, de Remi şi Rylan Litt, de 6 şi 7 ani, care sunt finele lui Markle, şi de Ivy Mulroney (4 ani), fiica Jessicăi Mulroney, prietena lui Markle.

Băieţii lui Mulroney, Brian şi John, ambii în vârstă de 7 ani, vor fi alături de prinţul George (4 ani) şi de finul lui Harry, Jasper Dyer, în vârstă de 6 ani.

George şi Charlotte vor avea roluri în cadrul ceremoniei de la capela St. George din Windsor, în schimb, prinţul Louis, născut luna trecută, nu va fi prezent la ceremonie, a confirmat Palatul Kensington.

Prinţii George şi Charlotte au avut aceleaşi roluri şi la nunta Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, de anul trecut.

Sursă: News.ro