O nuntă emoţionantă, între doi tineri îndrăgostiţi din Suryapet, India, s-a transformat într-o bătaie generală, în care toată lumea şi-a împărţit pumni, picioare, scaune şi mese.

Zeci de bărbaţi şi femei, făcând parte din ambele familii, ale miresei şi ale mirelui, s-au bătut până la epuizare, apoi au continuat procesiunea.

Articolul continua dupa recomandari

Una dintre probleme, DJ-ul care punea muzică

Zeci de invitaţi la o nuntă şi-au pierdut cumpătul şi au început să se bată în voie, fără să se gândească la consecinţe. Femei, bărbaţi, tineri şi tinere şi-au împărţit pumni, picioare şi scaune, după mai multe inconveniente apărute în timpul procesiunii, printre care şi muzica DJ-ului. În principiu, toată lumea s-a bătut cu toată lumea.

Forţe de poliţie au fost trimise la faţa locului, pentru a aplana conflictul, mai multe persoane fiind transportate la spital în urma bătăii.

Mirii au fost destul de rezervaţi în urma conflictului, dar au declarat că nu vor uita niciodată ce s-a întâmplat la nunta lor, iar, mai târziu, probabil îşi vor aminti cu amuzament despre eveniment.