Copilul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle a fost prezentat, în sfârşit, lumii întregi. Ducele şi ducesa de Sussex au avut propriile reguli pentru acest moment extrem de important. Au apărut în faţa a puţini jurnalişti şi chiar le-au răspuns la câteva întrebări. La două zile de la naştere, Harry şi Meghan au dezvăluit şi numele moştenitorului familiei regale britanice.

Imediat ce Harry şi Meghan şi-au făcut apariţia împreună cu fiul lor, bliţurile aparatelor de fotografiat nu s-au mai oprit.

Articolul continua dupa recomandari

Harry şi Meghan şi-au prezentat copilul în faţa unui număr redus de jurnalişti

După câţiva paşi făcuţi în uriaşa sală de banchete St. George's Hall de la castelul Windsor, ducele şi ducesa de Sussex le-au prezentat jurnaliştilor bebeluşul care a venit pe lume în urmă cu două zile.

Vizibil emoţionată, dar cu gesturi protectoare, Meghan le-a spus jurnaliştilor cum se simte în postura de mamă.

Meghan Markle, ducesa de Sussex: Este magic! Este o senzaţie uimitoare! Am alături de mine cei mai buni băieţi din lume. Sunt foarte fericită

Ducii de Sussex au vrut ca prima apariţie în public a copilului lor să fie cât mai discretă. Sunt multe diferenţe faţă de modul în care prinţul William şi soţia lui au prezentat lumii cei trei bebeluşi.

Kate a apărut de fiecare dată pe treptele spitalului St. Mary din Londra, după doar câteva ore de la naştere, cu bebeluşul în braţe.

Regina Elisabeta a fost prima care şi-a văzut strănepotul

Miercuri, noul membru din familia regală a stat în braţele tatălui, Harry. 

Jurnaliştii prezenţi au fost mult mai puţini, iar cuplul princiar le-a răspuns la întrebări.  

În urmă cu puţin timp, a fost anunţat şi numele pe care îl va purta bebeluşul regal, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Primul prenume înseamnă pur şi îndrăzneţ. 

Membrii familiei regale vor face cunoşţinţă pe rând cu moştenitorul tronului britanic. Regina Elisabeta a doua are acum al optulea strănepot. Ea este şi prima care l-a vazut.

Încântat că a devenit unchi, prinţul William nu şi-a putut stăpâni emoţia şi a făcut o gafă.  

Se pare că ducesa de Sussex ar avea propriile reguli şi pentru creşterea fiului său. Micuţul ar urma să aibă o bonă de origine americană, care să fie ca un membru al familiei. Iar camera bebeluşului ar fi fost vopsită în culori neutre, cu vopsea vegană.