În era plasticului şi a electricităţii, una dintre marile încercări ale vieţii este să rămâi veşnic tânăr. Pentru că medicina încă nu permite acest lucru, există totuşi câteva trucuri, la dispoziţia oricui, menite să ajute la ascunderea efectelor înaintării în vârstă a oricui. La femei, aceste trucuri sunt cele mai spectaculoase. Încercaţi să ghiciţi dacă femeile de mai jos sunt surori sau mamă şi fiică, fără să citiţi textul.

Articolul continua dupa recomandari

Asemănarea este izbitoare: Sophie și Amanda au același păr blond, zâmbesc amândouă la fel și au un ten fără cusur. Chiar și cel mai scrupulos analist ar concluziona că sunt surori şi nu există o diferență mare între ele, ca vârstă. Sophie Anderson (stânga) are 33 de ani. Căsătorită și mamă a unei fiice în vârstă de cinci ani, este însărcinată în șapte luni și lucrează cu normă întreagă într-un loc de muncă exigent, încercând să facă faţă şi cererilor concurente de acasă, soț și familie. Contrar aparenţelor, Amanda (dreapta) - care are de asemenea o cariera full-time, a crescut trei copii şi nu e sora mai mare a lui Sophie, ci mama ei, în vârstă de 53 de ani.

Femeile mai în vârstă, preocupate de necesitatea stopării efectelor îmbâtranirii, tind să acorde o atenție deosebită în privinţa îngrijirii pielii, copmarativ cu fiicelor lor. Este şi cazul a două femei: Vicky Smith, 61 de ani (dreapta) şi fiica sa cea mare, Holly Russell, 30 de ani (stânga). "Generație mamei a avut mai puţine lucruri cu care să-şi bată capul zilnic. Femeile din ziua de azi sunt obligate să întreţină o acasă, să aibă o carieră şi să crească şi copii. O invidiez pe mama. Ea a avut întotdeauna un bun echilibru între muncă şi viața personală. A reușit întotdeauna să arate fabulos, iar eu abia am timp să mă machiez de dimineaţă", spune Holly.

Marizete Souza, 51 de ani, (dreapta) are trei copii şi este o coafeză din South Woodford, Essex, care investește atât timp cât și bani în efortul ei de a arăta veşnic tânără. Ea a apelat la injecţii cu Botox în ultimii cinci ani și consideră că evitarea luminii soarelui este cel mai important lucru protejarea tenului. Fiica lui Marizete, Andressa Rodrigues (stânga), are 32 de ani, este nutritionist, trăiește în Leytonstone, East London cu soțul ei, profesor şi au împreună o fetiţă în vârstă de un an.

Emily-Jayne Hinds (stânga) are 33 de ani, este funcționar public, a început să foloseasca solarul de la 20 de ani, chiar şi de trei ori pe săptămână. Este măritată şi are un băieţel de şapte luni. Mama ei, Jillian Bath (dreapta), de 61 de ani, a urmat exemplul fiicei cu solarul. Femeia are trei fete.

În videoclipul de mai jos, postat pe o reţea de socializare, internauţii au încercat să-şi dea seama cine e mama dintre cele trei fete.