Una din cele mai îndrăgite poveşti Disney, Doamna şi Vagabondul, va avea marea premieră. Până atunci, fanii pot afla secrete de culise de la cei doi actori Justin Theroux şi Tessa Thompson, care le împrumută vocea celor doi câini. Cum ar fi faptul că cele două staruri patrupede se iubesc şi în viaţa reală.

Cei doi actori de la Hollywood vorbeau despre noul film Lady and the Tramp în clipa în care Monte care joacă rolul Vagabondului a sărutat-o pe Rose, Cockerul Spaniel. Întregul moment a fost suprins de camerele de filmat.

Articolul continua dupa recomandari

Iar Justin Theroux a presupus că cei doi câini vor defila precum un cuplu pe covorul roşu de la marea premieră.

Filmul spune povestea de dragoste dintre doi câini. Adaptat după cunoscuta peliculă Disney din 1955, filmul a fost o adevărată provocare pentru Justin Theroux şi Tessa Thompson. Iar asta pentru că cei doi patrupezi le-au creat probleme pe platoul de filmare.

Tessa Thompson, actriţa: Într-o anumită scenă, ne-au arătat cum trebuie să îi interpretăm. Lucram la partea vocală atunci, când spre amuzamentul lor, au început să ne arate cum ar trebui să se audă pe platoul de filmare. Apoi puteai auzi pe dresori încercând să îi liniştească.

Cele mai multe probleme le-a creat, însă, Rose, care a fost extrem de neastâmpărată şi agitată în timpul filmărilor şi nu doar acolo.

Justin Theroux, actor: Ne aflam în camera de hotel şi urma să coborâm aici ca să vorbim cu tine când ne-au spus: "Aşteptaţi un minut. Rose are nevoie de un moment".

Noul film va fi lansat pe platforma online de streaming Disney Plus.