Vanessa Trump, sotia fiului cel mare al preşedintelui american era acasa la mamei ei când a deschis cutia poştală. O scrisoare destinata soţului sau, Doland Trump jr i-a atras atenţia. Nu prea avea ce căuta acolo.

Aşa că Vanessa a deschis plicul si a descoperit in interior un praf alb misterios. Pe lângă el, era şi o scrisoare care il descria pe sotul ei ca pe un personaj malefic. Plicul fusese trimis din Boston şi desigur expeditorul era necunoscut. Din cauza şocului, nora preşedintelui a acuzat greaţă şi ameţeli. A sunat imediat la 911 si a fost transportata de urgenta la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat s-a dat mobilizarea generală pentru Serviciile speciale americane. Din fericire, toată lumea a răsuflat uşurată, praful din plic era amidon de porumb. Avocatul personal al presedintelui Trump a calilficat totuşi acest act drept o razbunare politica periculoasă, cu atat mai mult cu cat Vanessa Trump este mama a cinci copii. Deocamdată Casa Alba s-a ferit sa comenteze acest incident, cel puţin pana la sfarsitul anchetei.