Vanessa Trump, nora Preşedintelui SUA, a fost spitalizată după ce a deschis un plic cu pudră albă, suspectă. Plicul era destinat soţului ei, Donald Trump Jr.

Potrivit ABC News, plicul cu pudra suspectă a fost trimis pe adresa apartamentului cuplului, din Strada East 54, Manhattan.

Articolul continua dupa recomandari

Vanessa Trump, decontaminată de pompieri

Vanessa Trump a fost cea care l-a deschis, în jurul orei locale 10. Potrivit presei americane, alături de nora lui Donald Trump, alte două persoane au fost decontaminate de pompieri şi au fost transportate la spital.

Soţia lui Donald Trump Jr. a fost dusă la Centrul Medical Presbyterian Weill Cornell din New York, iar oficialii americani au precizat că a fost supusă analizelor ca o măsură de precauţie.

Atât nora Preşedintelui, cât şi celelalte 2 persoane sunt în stare bună. Ulterior, NYPD, departamentul poliţiei new yorkeze, a anunţat că plicul suspect nu reprezintă un pericol.

Vanessa Trump, alături de soţul ei şi de Preşedintele Donald Trump

Incidente similare în familia lui Donald Trump

Nu este primul incident de acest gen care a vizat familia lui Donald Trump. În 2016, Eric Trump, un alt fiu al preşedintelui, a primit, la rândul său un plic cu pudră albă. Plicul suspect a fost trimis pe adresa sa din New York.

Cine este Vanessa Trump

În vârstă de 40 de ani, Vanessa Trump este fost model. S-a căsătorit cu Donald Trump Jr. în 2005, în Florida, în staţiunea socrului ei, la Mar-a-Lago. Ea a studiat psihologia, la New York, iar înaintea căsătoriei, se numea Vanessa Kay Haydon.

Împreună cu Donald Trump Jr., Vanessa are 5 copii, două fete şi trei băieţi, primul venit pe lume în 2007.

Anul trecut, soţul Vanessei, Donald Trump Jr, a fost în România.