După ce i-a murit soţul, o româncă a înghiţit un pumn de pastile, s-a urcat la volan şi a demarat pe autostradă, în Italia. Tânăra a luat cu ea în autoturism şi pisica.

Un şofer de camion a observat miercuri seara, aproape de miezul nopţii, o maşină avariată lângă un loc de parcare de pe A1, în apropiere de Fabro. Omul a văzut apoi în oglinda retrovizoare că persoana de la volan încerca să plece cu automobilul, dar nu reuşea.

Articolul continua dupa recomandari

A oprit camionul, a sunat la urgenţe şi apoi a mers să vadă despre ce e vorba. A descoperit că la volanul unui Saab cu mai multe avarii era o femeie, iar pe bancheta din dreapta o pisică, în cuşca ei. Poliţiştii din Orvieto au ajuns rapid la locul incidentului şi au reuşit să blocheze autoturismul, descoperind că femeia era vizibil tulburată, scrie Orvietosi.

A fost chemată şi salvarea şi femeia dusă la spital. Acolo medicii au descoperit că era pozitivă la substanţe toxice, au salvat-o de la moarte, iar după două zile a fost audiată.

Astfel, agenţii au aflat că femeia e o româncă stabilită de mai mulţi ani în Italia, în vârstă de 37 de ani. Soţul i-a murit de curând şi ea a intrat în depresie. Nu a mai suportat durerea, nu putea să trăiască fără bărbatul ei şi miercuri, le-a spus agenţilor, s-a decis să se sinucidă.

A înghiţit un pumn de pastile antidepresive, a pus pisica în cuşca ei şi a luat-o cu ea, apoi a pornit pe autostradă, sperând că va adormi de la pastile şi maşina va intra fatal într-un parapet, sau va fi lovită de un camion.