Un mecanic supărat că nu și-a primit salariul a devastat un hotel abia construit din Liverpool. Bărbatul a intrat cu utilajul greu în clădire și a început să demoleze totul prin jur.

Pe imaginile surprinse de un martor se poate observa cum mecanicul urcă scările clădirii cu utilajul greu și începe să devasteze fațada, de la un capăt la altul. Uimiți, mai mulți bărbați filmează momentul, iar unul dintre ei chiar încearcă să-i vorbească, pentru a-l îndemna să renunțe. 

Articolul continua dupa recomandari

"Asta se întâmplă când oamenii nu sunt plătiți", spune unul din martori, prezent la scenă. 

Altul, însă, nu este deloc de acord cu acțiunea muncitorului: "Nu faci asta la serviciu. E un om bolnav, prietene. S-a dus direct în clările".

Pe site-ul oficial, hotelul urma să fie deschis "în curând", însă daunele produse de muncitor vor întârzia cu siguranță inaugurarea. Potrivit Daily Mail, mecanicul avea de primit 600 de lire sterline de la angajatori.

Imaginile au fost vizualizate de mii de oameni pe internet, iar unii au aprobat acțiunea radicală. "Omul probabil avea facturi de plătit, copii acasă. Dacă muncești trebuie să primești banii pe care i-ai negociat", a comentat un internaut.