Un muncitor rus de 29 de ani a murit, după ce a fost surprins de prăbuşirea unei arene sportive din St. Petersburg în momentul în care lucra pe acoperişul acesteia.

Primele informaţii arată că muncitorul rus făcea parte dintr-o echipă care se ocupa de dezmembrarea structurii care făcea legătura între acoperişul şi peretele St. Petersburg Sports and Concert Complex.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Daily Mail, la momentul producerii tragediei, doi muncitori lucrau pe acoperiş. Unul dintre ei a reuşit să sară şi să se agaţe de braţul unei macarale, însă Matvei Kucerov nu a mai apucat să facă acest lucru.

Deşi s-a zbătut până în ultima secundă pentru a-şi salva viaţa, muncitorul rus a căzut de la o înălţime considerabilă, iar o parte din structura clădirii a căzut peste el.

Mai mult, autorităţile locale, care nu îşi explică modul în care s-a produs tragedie, fac verificări la faţa locului pentru a vedea dacă nu cumva şi alţi muncitori au fost prinşi sub dărâmături.

În ciuda tragediei, lucrările vor continua, în locul St. Petersburg Sports and Concert Complex urmând să fie ridicată cea mai mare arenă de hochei pe gheaţă din lume.