O tânără motociclistă a filmat momentul în care ratează un viraj şi loveşte cu peste 180 de km/oră parapetele autostrăzii, prăbuşindu-se violent pe asfalt.

Accidentul s-a produs pe o autostradă din Soci, un oraș aflat în partea de vest a Federației Ruse, regiunea Krasnodar, pe litoralul estic al Mării Negre.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile postate pe YouTube arată trei motociclişti - doi bărbaţi şi o tânără - în timp ce fac acrobaţii şi rulează cu viteză pe autostrada care face legătura între Alder şi Krasnaya Polyana.

Băieții sunt filmaţi în timp ce merg pe o singură roată, în timp ce Dasha, o tânără bloggeriţă din Moscova, faimoasă în Rusia pentru cursele periculoase cu motocicleta, conduce fără să ţină mâinile pe ghidon.

Dasha, o tânără bloggeriţă din Moscova, faimoasă în Rusia pentru cursele periculoase cu motocicletaVezi 2 imagini în Galerie

Motociclistă loveşte cu peste 180 de km/oră un parapete, pe o autostradă din Rusia

La un moment dat, însă, în timpul unui viraj, fata pierde controlul motocicletei şi loveşte parapetele, prăbuşindu-se pe asfalt, scrie sochi24.tv

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

A doua zi după accident, motociclista a postat pe Instagram imagini de pe patul de spital, plângându-se de rănile suferite. 

Dasha a scris că şi-a prins degetul mare în parapete, acesta fiind motivul din cauza căruia a zburat de pe motocicletă. 

Imediat după accident, fata a fost transportată la spitalul din Soci, apoi transferată la Krasnodar.