Un român în vârstă de 40 de ani şi-a ucis băieţelul de doar 9 ani şi motivul crimei este unul de-a dreptul dement. Fratele mai mare al victimei a fost martorul crimei.

Vineri, în jurul orei 16:00, tatăl era acasă cu cei doi fii, de 9 şi 12 ani, în vreme ce mama lor, tot româncă, era la muncă. Bărbatul a dezvăluit, la tribunal, acolo unde a primit mandat de arestare preventivă fără posibilitate de eliberare păe cauţiune, că, orbit de gelozie, şi-a înjunghiat fiul mai mic, sub ochii celui mare.

Articolul continua dupa recomandari

Apoi a sunat-o pe soţia sa şi i-a spus ce a făcut. Femeia a ajuns acasă după aproape două ore, suferind un atac sever de panică. Abia când soţia sa a ajuns în casă bărbatul a sunat la poliţie. Astfel, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru micuţul Andrei, fiind nevoiţi să constate decesul.

Presa iberică scrie că românul care locuia în El Ejido, Almeria, nu avea servici de câteva luni şi o suspecta pe soţia lui că îl înşeală. Înt-ro criză de gelozie, el spune că a vrut să o pedepsească pe femeie şi să o facă să sufere.