O înregistrare video cu momentul în care un bărbat găsește un nou-născut, abandonat într-un tufiș,  a provocat un val de reacții pe Internet. Scena a fost surprinsă în Texas. Mama copilului e anchetată acum de poliție.

Înregistrarea șocantă a fost făcută chiar de bărbatul care a găsit bebelușului. Omul era în zona unui parc, din apropierea unui complex de blocuri din Houston. A auzit bebelușul plângând și l-a găsit într-un tufiș, unde fusese abandonat de mamă.

Articolul continua dupa recomandari

Copilul, o fetiță, încă avea cordonul ombilical, iar starea sănătății sale era precară. Speriat, bărbatul a cerut ajutorul autorităților. A sunat imediat la numărul de urgență, iar o echipă de medici a intervenit.

Fetița a fost dusă la spital, unde a fost stabilizată, iar acum starea ei de sănătate este bună. Poliția a intrat pe fir în acest caz și a reușit să o identifice pe mama care a abandonat copilul.

Femeia se numește Sidney Woytasczyk și are 21 de ani. Uluitor, în fața anchetatorilor a declarat că nu avea habar că a rămas însărcinată. Rudele sale, de asemenea, spun că nu au știut că tânăra era gravidă. La fel și bărbatul cu care ea are o relație, de un an.

Tânăra mamă este cercetată de polițiști și urmează să fie judecată. Riscă să stea în următorii ani după gratii.