Un moment emoționant a fost difuzat de o televiziune italiană, în cazul româncei atacate cu acid de iubitul ei. Camerele video au surprins momentul când Alina Emilia Pavel și-a revăzut salvatorul, patronul unui restaurant care l-a imobilizat pe agresor.

La o lună după ce românca a fost atacată cu acid în centrul unui oraș italian, mărturia ei a fost difuzată de o televiziune din Peninsulă.

Articolul continua dupa recomandari

Alina Emilia Pavel a fost intervievată în emisiunea Quarto Gardo, a televiziunii italiene Rete4. În reportaj, românca își întâlnește și salvatorul, Ricardo Scoponi, patronul unui restaurant italian, care l-a imobilizat pe iubitul tinerei.

”Vreau să îți mulțumesc! Îți mulțumesc foarte mult, să îți dea Dumnezeu multă sănătate, ție și familiei tale!”, i-a spus românca lui Ricardo Scoponi.

Românca mulțumește italianului salvatorVezi 2 imagini în Galerie

Salvată de la moarte

După ce a fost atacată cu acid în plină stradă de iubitul macedonean, Alina s-a refugiat în restaurantul lui Scoponi. Agresorul a urmărit-o pe femeie și a înjunghiat-o de 3 ori, în toaleta restaurantului. Atacul iubitului a fost oprit de patronul restaurantului care, ajutat de angajați, l-a imobilizat pe individ.

”Sunt mulțumit pentru că această fată este bine!”, a spus Scoponi, după ce românca a fost externată din spital.

Alina, care e mamă a unui copil de 4 ani, l-a vizitat pe salvatorul ei, împreună cu reporterii italieni de la Quarto Gardo.

”Îți mulțumesc! Datorită ție, fiul meu mai are astăzi mamă! Fără tine, n-aș mai fi fost”, i-a spus tânăra.

Agresorul româncei, un macedonean de 30 de ani, este în custodia poliției.