Solidaritatea englezească s-a făcut din nou observată, după ce un bătrân a fost prins sub un camion de gunoi. Fără a sta prea mult pe gânduri, 15 londonezi au sărit imediat în ajutor și au reușit să ridice mastodontul. Din fericire, bătrânul a scăpat cu răni ușoare. 

Potrivit Daily Mail, bătrânul ar fi fost suprins de camionul care dădea cu spatele. Inițial, șoferul a încercat să miște din nou mastodonul înainte, pentru a-l elibera, dar a fost oprit imediat de gesturile disperate ale bărbatului. În cele din urmă, martorii aflați la fața locului au sesizat pericolul și au decis să acționeze.

Articolul continua dupa recomandari

Cum mașina nu putea fi dată nici înainte și nici înapoi, londonezii au hotărât să o ridice pe brațe, pentru a-l elibera pe bătrân. A fost nevoie de intervenția 15 bărbați pentru ca nefericita victimă să fie scoasă de sub camion. 

Întreaga scenă a fost filmată de un localnic. (Video

"A fost foarte îmbucurător să vâd cât de rapid au reacționat oamenii, toți voiau să ajute. M-a făcut să mă gândesc că londonezii sunt foarte curajoși, iar dacă mi s-ar fi întâmplat ceva m-ar fi ajutat cu siguranță", a declarat un martor.

Medicii ajunși la fața locului l-au dus pe bătrân imediat la spital. Din fericire a suferit doar răni la picioare, iar acum este în afara oricărui pericol.