A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Univers, însă Catriona Gray se consideră a fi un om obişnuit. Mai mult, spune că niciodată nu şi-a dorit să fie model. Într-un interviu, filipineza le-a povestit jurnaliştilor despre cariera şi viaţa sa personală.

Catriona Gray este cea de-a patra concurentă din Filipine care câştigă prestigiosul titlu de Miss Universe. Tânăra de 25 de ani s-a născut în Australia, dar, în urmă cu şapte ani, s-a stabilit în Filipine, ţara de origine a mamei sale. Le-a mărturisit jurnaliştilor că nu a visat niciodată să devină câştigătoarea unui concurs de frumuseţe şi a povestit momentele emoţionante din finala concursului.

Articolul continua dupa recomandari

Catriona Gray: Cred că în cele câteva secunde cât a durat, am intrat într-o stare de parcă visam. Nu ştiu de ce, dar am fost destul de calmă. Am simţit recunoştinţă în sufletul meu pentru că am fost în ultimele două concurente la Miss Universe, din cele 93, 94 de femei.

Ea a urmat studiile superioare în Statele Unite, unde a a absolvit Colegiul de Muzică Berklee din Boston şi are o diplomă în teorie muzicală. De asemenea, Catriona a început o campanie ce are ca scop combaterea sărăciei din noua sa ţară şi este implicată într-un proiect de combatere a virsului HIV. Acum doreşte să demonteze mitul conform căruia câştigătoarele concursului Miss Universe sunt neprietenoase şi diferite.

Catriona Gray: Suntem fete obişnuite. Facem o treabă extraordinară şi avem un public minunat, însă în spatele acestor apariţii suntem oameni normali. Putem fi mereu abordate şi puteţi veni şi vorbi cu noi.

Din juriul ultimei ediţii Miss Universe au făcut parte doar femei, între care foste câştigătoare ale concursului de frumuseţe şi femei de afaceri.