Doi tineri căsătoriți, aflaț în luna de miere pe insula Sri Lanka, au cumpărat hotelul în care erau cazați, după o noapte cruntă de beție. În mod bizar, a doua zi nu s-au dat cu capul de pereți când și-au amintit de achiziție, ci, cu ajutorul câtorva păhărele, pentru curaj, au finalizat fericiți tranzacția.

Gina, de 33 de ani, și Mark, de 35, din Marea Britanie, s-au căsătorit în luna iunie a anului 2017, însă luna de miere au programat-o pentru decembrie, în Sri Lanka, cu rucsacurile în spate. 

Articolul continua dupa recomandari

În timpul călătoriei, cei doi s-au cazat la un hotel rustic de pe insulă, chiar la malul mării, și, fără a sta prea mult pe gânduri, s-au apucat de băut cu membrii din staff. Nu a durat prea mult până când cei doi, alături de noii prieteni de la hotel, au luat câteva sticle de rom și au mers pe plajă, pentru o noapte de pomină. 

Acolo au aflat o informație care avea să le schimbe viața. Unul dintre barmani le-a spus, probabil de supărare, că contractul de închiriere a hotelului e pe sfârșite.

Vezi 3 imagini în Galerie

După vreo 12 pahare, scrie Mirror Online, cei doi miri s-au hotărât să închirieze complexul, pentru doar 30.000 de lire. Așa se facă că, din luna iulie a acestui an, sunt mândrii proprietari ai unui hotel din Sri Lanka. 

A doua zi, puțin mahmuri, cei doi nu au dat bir cu fugiții, ci au mers înainte cu procesul de închierere, însă, din cauza faptului că nu s-au putut înțelege cu administratorii, au început din nou să bea rom, până când s-au amețit și au închiriat hotelul pe trei ani. 

Vezi 3 imagini în Galerie

Problemele au venit trei luni mai târziu, când Gina a rămas însărcinată, iar fondurile familiei s-au împuținat considerabil. 

"Până și prietenii și familia credeau că suntem idioți și nu ar fi trebuit să facem asta. Datoram foarte mulți bani după nunta, locuiam într-un apartament mic și acum urma să avem un copil"

Curajoși, cei doi au hotărât să meargă mai departe cu achiziția. Gina și Mark au redenumit hotelul cu șapte camere și l-au renovat, iar acum afacerea merge ca pe roate. 

Decizia de a se extinde, totuși, va fi luată cu mintea limpede, ne asigură cei doi soți.