O mireasă şi mirele ei au fost complet devastaţi în ziua nunţii, după ce au aflat că tortul lor de nuntă a fost făcut din polistiren.

Cuplul nu atât de fericit, Shine Tamayo în vârstă de 26 de ani și Jhon Chen, de 40 de ani, a plătit 140.000 de pesos (2100 de lire sterline) pentru mâncare și decorațiuni pentru ziua nunții lor.

Articolul continua dupa recomandari

Totul mergea cum trebuie, ceremonia a fost finalizată fără probleme şi nimic nu părea să prevestească dezastrul. Ziua aveau să şi-o amintească într-adevăr toată viaţa, dar nu din motivele la care se aşteptau toţi.

Vezi 3 imagini în Galerie

Când Jhon și Shine au sosit la hotelul în care avea loc petrecerea, au aflat că firma de catering nu a adus mâncarea. Ceea ce, știți, aduce puţină panică şi câţiva nervi, când ai zeci de invitaţi care aşteaptă să mănânce, înainte să rupă ringul de dans.

Cei doi au încercat să rezolve situaţia comandând mâncare de la un restaurant din apropiere. În acest fel au crezut că dezastrul fusese evitat cu desăvârşire.

Când a venit vremea să taie tortul însă, ceea ce aduseseră totuşi cei de la firma de categring, cei doi nu au observat iniţial nimic. Au tăiat primul nivel, dar cu cât ajungeau spre baza tortului, stratul devenea din ce în ce mai greu de pătruns cu cuţitul.

Aparent, firma de catering a tăiat un alt colţ şi a făcut stratul inferior din polistiren, a ornat tortul cu câteva cireşte şi au sperat că nimeni nu va observa.

“Femeia pe care am plătit-o pentru a-mi pregăti mâncarea mi-a ruinat nunta” a spus mireasa.

"Nu am fost niciodată atât de umilită în toată viaţa mea. Aceasta ar fi trebuit să fie una dintre amintirile mele cele mai preţioase, dar în schimb, e cea mai rea” a continuat ea.

Vezi 3 imagini în Galerie

Ofiţerii de poliţie au confirmat că furnizorul a fost arestat pentru suspiciunea de fraudă, anunţă Unilad.

“Ancheta privind frauda este în curs de desfăşurare. Mireasa era foarte tulburată de întreg evenimentul. Am confirmat că o sumă mare de bani a fost plătită pentru serviciul care nu a fost livrat în mod corespunzător. Furnizorul a fost intervievat și intenționăm să aflăm cauza” au declarat autorităţile.