Michael Schumacher, rănit grav în timpul unui accident suferit la schi, în decembrie 2013, când s-a lovit cu capul de o piatră, a fost internat luni în spitalul Georges-Pompidou din Paris, pentru un tratament ţinut secret. 

Potrivit Le Parisien, Michael Schumacher a ajuns la ora locală 15:40 la spitalul din Paris, mai exact la serviciul de chirurgie cardio-vasculară, în grija medicului Philippe Menasché.

Articolul continua dupa recomandari

Septuplul campion mondial de Formula 1 va beneficia de o terapie inovatoare cu celule stem pentru a evita inflamarea organelor interne. 

Tratamentul ar urma să fie aplicat marți dimineață, iar externarea lui Schumacher ar urma să aibă loc miercuri.

Michael Schumacher, spitalizat în secret la Paris 

Transferul fostului pilot german la Paris s-a făcut, de asemenea, în mare secret. 

Michael Schumacher a fost adus cu o ambulanţă specială cu număr de Geneva, iar în curtea spitalului şi în afara acestuia mai mulţi poliţişti au supravegheat operaţiunea şi au alungat curioşii atraşi de desfăşurarea de forţe. 

Septuplul campion mondial de Formula 1 a fost victima unui sever traumatism cranian în accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013, în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

După mai multe luni de comă artificială, Schumacher a fost adus la locuința sa din Gland, Elveția, pe malul lacului Leman, în septembrie 2014, iar de atunci au putut fi obținute puține informații legate de sănătatea celebrului pilot.