În Statele Unite a fost inventat un concept nou: yoga furioasă! Noul sport include atât mişcările clasice de yoga, dar înglobează şi expresiile obscene. În mod surprinzător, până şi berea are un rol în "yoga furioasă" Aşa că nu e de mirare că sportul câştigă din ce în ce mai mult teren printre americani.

În lumea sportului, yoga este cunoscută drept activitatea care aduce practicanţilor linişte interioară şi fericire. Pentru că fiecare mişcare eliberează tensiunea şi energiile negative. Însă pentru unii oameni, această variantă nu pare să funcţioneze. Asta a înţeles şi Ashley Duzich, antrenoarea care a inventat o metodă de destresare inedită.

Articolul continua dupa recomandari

Ashley Duzich, antrenor de yoga: Cu toţii suntem nervoşi dintr-un anumit motiv şi ne abţinem să nu înjurăm poate pentru prea mult timp.

Aşa că americanca din Texas a inclus în antrenamentele de yoga înjurăturile. Metoda îi ajută pe adepţii acestui sport să se scape de şi de toată furia interioară, fără să ţină cont de circumstanţele în care se află şi fără să fie judecaţi de cei din jur.

Ashley Duzich, antrenor de yoga: Oamenii trebuie să se elibereze. Este un lucru minunat să strigi tot ce ai pe suflet.

Iar asta nu e tot. Pentru a elibera tot stresul acumulat, în pauzele de yoga furioasă, practicanţii se delectează cu câte un pahar de bere. Instructorul recunoaşte că metoda sa nu funcţionează pentru toată lumea şi îi roagă pe adepţii sportului să nu-şi aducă şi copii la antrenamente.