Un tânăr devastat de durere a postat un mesaj emoționant pe Twitter, după ce și-a pierdut iubita de 18 ani într-un incendiu puternic.

În postarea de pe rețeaua de socializare, Alistair descrie cei doi ani petrecuți cu Natalie ca fiind "cei mai frumoși ai vieții".

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt cu inima frântă, am avut cei mai fericiți și mai buni doi ani ai vieții mele, mă făcea atât de fericit, o să-mi fie dor să mă trezesc alături de chipul ei frumos în fiecare zi. Te iubesc atât de mult, Natalie", a scris Alistair pe Twitter.

Mesajul postat de Alistair pe FacebookVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit The Sun, pe 6 ianuarie, pompierii din Ayr, Scoția, au fost chemați de urgență pentru stingerea unui incendiu izbuncnit la un apartament din York Street.

Când au ajuns la fața locului, o femeie a început să țipe, speriată că fiica ei este încă între flăcări. Din acoperiș ieșea un fum dens, negru, semn că înăuntru se desfășura un adevărat infern. 

Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă incendiul, însă Natalie nu a mai putut fi salvată.

Natalie avea doar 18 aniVezi 3 imagini în Galerie

"Îmi pare atât de rău, Ali. Natalie era o fată minunată. Îmi spunea tot timpul despre tine și cât de mult te iubește. Ne va fi dor de ea. Gândurile mele sunt la tine", a comentat un prieten, la postarea tânărului. 

"Ai făcut-o atât de fericită, Ali. Cea mai strălucitoare stea. O iubesc atât de mult", a scris o altă apropiată, pe rețeaua de socializare.