Cu două săptămâni înainte de nunta regală, unul dintre cel mai bine păstrate secrete pare că a fost dezvăluit. Potrivit jurnaliştilor Dailymail, Meghan Markle va purta o rochie de dantelă de o sută de mii de lire sterline.

Amplă, din datelă brodată cu perle, rochia lui Meghan Markle este demnă de o prinţesă. Cotidianul dailymail susţine că a rupt misterul şi dă asigurări că ţinuta este semnată de australienii Tamara Ralph şi Michael Russo. 

Articolul continua dupa recomandari

Singurul care nu vrea să ştie nimic despre rochia miresei pare chiar Harry. O va vedea pe Meghan la altar, atunci când va cere şi acordul viitorului socru, Thomas Markle. Un rol important, în ziua cea mare îl va avea şi mama actriţei, Doria care o va însoţi pe mireasă, în maşină, până în faţa capelei. Meghan nu va avea domnişoară de onoare. Prințul George şi prințesa Charlotte îi vor pava miresei drumul spre altar cu petale de flori.

Potrivit tradiţiei, prinţul Harry şi Meghan vor petrece separat noaptea de dinaintea nunţii. Frumoasa americancă va pleca spre capela Saint George de la un hotel a cărui adresă nu a fost dată publicităţii.  Agitaţie este, însă, în majoritatea hotelurilor din Windsor şi Londra. Comercianţii le-au pregătit turiştilor cursuri pentru prepararea biscuiţilor englezeşti în formă de pantofi sau rochii de mireasă, plimbări cu caleaşca, pentru îndrăgostiţi şi cocktailuri cu numele mirilor.

După nuntă, cuplul nu va pleca direct în luna de miere. Un eveniment oficial planificat la câteva zile le-a dat planurile peste cap. Se crede că cei doi vor pleca, apoi, în Africa.