Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a făcut o mărturisire tulburătoare, cu puțin timp înainte de a fi condamnat la 27 de ani de închisoare, pentru uciderea unei fetițe. "M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a spus el.

Tot ce și-a dorit a fost să o omoare pe micuta Alesha MacPhail, de doar șase ani, atunci când a intrat în casa ei și a văzut-o dormind, a declarat ucigașul Aaron Campbell, anticipând o sentință dură. 

Articolul continua dupa recomandari

Adolescentul, pasionat de matematică și fizică, a comis oribila crimă după o petrecere în propria locuință, la care invitase 15 prieteni pe Snapchat. 

Adolescentul criminal din Marea BritanieVezi 4 imagini în Galerie

(selfie cu doar 48 de ore înainte de crimă)

Imediat după miezul nopții, pe data de 2 iulie 2018, tânărul a urcat în mansarda clădirii pentru a căuta canabis, acolo unde se aflau Alesha, o copilă de doar șase ani, și tatăl ei, Rab MacPhail, în vârstă de 26 de ani. 

Luată din somn, fetița nu a avut nicio șansă

După ce a găsit-o pe copilă dormind, adolescentul a pus la cale un plan diabolic. A luat-o din pat, spunându-i că este un prieten de-al tatălui și trebuie să o ducă acasă, și chiar a învelit-o, pentru a nu-i fi frig. 

Câteva clipe mai târziu, a batjocorit-o și i-a luat viața, după care și-a aruncat hainele pline de sânge în mare. Amețită de somn, fetița nu a știut nicio clipă ce o așteaptă.

Copila ucisă din Marea BritanieVezi 4 imagini în Galerie

Detaliile înfiorătoare au ieșit la iveală pe 21 martie, atunci când Campbell a fost condamnat la peste un sfert de secol de pușcărie, de către Înalta Curte din Glasgow.

"Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a precizat el într-o declarație, citată în timpul procesului de judecătorul Lord Matthews.

Criminalul, "puțin amuzat"

Tânărul chiar s-a declarat "puțin amuzat" de cât de mult i-a luat poliției să-l prindă.

Fetița era într-o vizită la tatăl său și familia lui, tot la începutul vacanței de vară, atunci când criminalul a intrat în locuință, în speranța de a găsi droguri. 

Potrivit Daily Record, adolescentul era "entuziasmat de viol" și "satisfăcut" de crimă, catalogând-o drept "o oportunitate de moment".

Criminalul din Glasgow, Marea BritanieVezi 4 imagini în Galerie

(Aaron părea un adolescent normal și prietenos, la vârsta de 10 ani)

"Crud, rău și periculos", a fost concluzia magistratului.

Imediat după sentință, în timp ce era condus după gratii, mama copilei a cedat. "Ești un mic șobolan dezgustător", a țipat femeia.