Un martor povestește ultimele clipe din viața lui Tudor Simionov, românul erou ucis la Londra de Anul Nou în timp ce încerca să-și apere colegii și să-i protejeze pe cei care participau la o petrecere exclusivistă din centrul capitalei Marii Britanii.

Leroy Rose, PR-ul clubului unde s-a întâmplat tragedia, a povestit, pentru Evening Standard, că Tudor s-a luptat ca un erou, el reușind să bată de unul singur 9 dintre agresori.

Articolul continua dupa recomandari

Tudor Simionov a murit luptându-se cu 9 indivizi, la LondraVezi 3 imagini în Galerie

"L-am văzut când a intrat în club. Ear într-un costum și era acoperit de sânge. Nu avema nicio vestă de protecție sau ceva. Am văzut sângele cum curgea din piept. L-am tras și am luat un prosop, încercând să opresc sângerarea. N-a mai apucat să spună nimic, era în stare de șoc. A mai trăit un minut. A fost înjunghiat în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-și apere colegii. A bătut de unul singur 9 indivizi", a povestit Leroy Rose (25 de ani).

Tudor este primul bărbat victima unei crime la Londra, în 2019

Tudor Simionov avea 33 de ani şi se mutase de la Bucureşti în capitala Marii Britanii de doar două luni, împreună cu iubita lui, Mădălina.

El a asigurat paza unei locaţii de lux în noaptea de Anul Nou, în momentul în care mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii lui. A fost rănit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat în zona inimii.

Un video surprinde bătaia din fața clubului din Londra.