Caz înfiorător în Chershire, Marea Britanie. O tânără mămică de doar 23 de ani a fost găsită fără suflare lângă fetița ei, de trei ani, care plângea. Femeia a cedat nervos după ce iubitul a plecat la un concert rap și a rămas fără baterie la telefon, nemaiputând să îi răspundă la telefon.

Agnieszka Giza ar fi avut un schimb dur de mesaje cu partenerul, după ce a aflat că acesta preferă să meargă la eveniment hip hop doar cu prietenii. Cuprinsă de gelozie, femeia i-a trimis un ultim mesaj în care l-a rugat să vină acasă, însă bărbatul a rămas fără baterie la telefon și nu a mai putut răspunde: „Agnieszka voia să vină dar ceilalți prieteni nu și-au luat iubitele, așa că i-am spus că vreau să merg singur. Cred că s-a gândit că o înșel”.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a povestit că în seara respectivă a decis să doarmă la un prieten, unde a și aflat vestea tragică. Doi muncitori veniți să repare o ușă au auzit-o pe micuța de trei ani plângând și, după mai multe ezitări, au intrat în casă, unde au descoperit-o pe tânăra mămică fără suflare.

Un raport toxicologic a arătat că Agnieszka avea 197 de miligrame de alcool pe litru în sânge la momentul morții.

Tragedia s-a petrecut la începutul acestui an, însă detaliile legate de circumstanțele în care a avut loc decesul au ieșit la iveală abia acum, fiind relatate în presa din Regat. 

sursa: Daily Mail