Mama care şi-a ucis fiul intrând în maşina unor români, în Ungaria, filmată pe contrasens, pe autostradă, înainte de impact. O româncă de 68 de ani şi-a pierdut viaţa în accident, după ce maşina în care era cu soţul a fost lovită în plin.

Trei oameni au murit într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea orașului Szeged. O tânără de 27 de ani și fiul ei de 10 ani, dar și o româncă de 68 de ani și-au pierdut viața în accident.

Articolul continua dupa recomandari

Tragedia s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada M5, în apropiere de Szeged.

Tânăra în vârstă de 27 de ani, care se afla cu fiul ei de 10 ani în mașină, a condus pe contrasens, pe autostradă, pe o distanță de aproximativ 10 kilometri. A apărut acum şi o filmare cu autoturismul condus cu viteză de femeie dincolo de parapetul de beton care desparte sensurile de mers. Ea a fost filmată timp de 7 minute de un şofer care circula regulamentar.

În tot acest timp, femeia se intersectează pe celălalt sens de mers cu 13 autovehicule, dar în cele din urmă a intrat în plin în maşina românilor.

La un moment dat, șoferița a intrat în plin într-un autoturism în care se aflau patru cetățeni români. În urma impactului deosebit de violent, cele două mașini au ajuns în afara autostrăzii și au luat foc.

Șoferița de 27 de ani și fiul ei de 10 ani, dar și o româncă în vârstă de 68 de ani, au murit pe loc în cumplitul accident.