O femeie din Rusia a fost condamnată la 18 ani de închisoare după ce a omorât în bătaie un băiețel de șase ani, luat în adopție. Femeia, supranumită "o mașină de tocat carne", l-a lovit pe copil de 135 de ori în zona creștetului și pe trup cu o lopată din metal.

Yulia Blokhina, în vârstă de 34 de ani, a îngrozit Rusia după ce l-a snopit în bătaie pe Stepan Kukin, un copil pe care îl luase în îngrijire.

Articolul continua dupa recomandari

După atacul înfiorător, băiețelul încă mai respira, însă femeia și soțul ei au așteptat o oră și jumătate până când au alertat echipajele de urgență.

Copilul, "pedepsit" pentru că luase mâncare din frigider

Potrivit Daily Star, femeia l-ar fi "pedepsit" pe băiat pentru că ar fi îndrăznit să ia mâncare din frigider. În urma asaltului, micuțul a suferit fracturi la craniu, claviculă, coaste și pelvis, precum și multiple tăieturi și vânătăi.

Dus la spital, acesta a intrat în comă. După nouă luni de suferință, băiețelul s-a stins din viață în luna aprilie a anului trecut. Nu a avut puterea să-și recapete conștiența după seria de lovituri.

Mamă adoptivă din Rusia, condamnată la ani grei de închisoareVezi 3 imagini în Galerie

Inițial, Yulia Blokhina a susținut că băiatul a căzut jos din pat. Ceva mai târziu femeia și-a schimbat declarația și a dat vina pe fiica ei mai mare, Alina, care la momentul respectiv era sub vârsta la care putea fi trasă la răspundere penală.

Mai multe, scrie sursa citată, individa a forțat-o pe fată să mintă în fața anchetatorilor, dar probele administrate de procurori au demonstrat contrariul.

Le-a luat 40 de minute să citească toate rănile suferite de copil

Magistrații au ascultat timp de 40 de minute lista cu toate rănile suferite de băiatul de șase ani. Dovezile au fost atât de clare, încât femeia a fost condamnată la 18 ani de închisoare pentru crimp, tortură, vătămare corporală și neîndeplinirea datoriilor de părinte.

Mamă adoptivă din Rusia, condamnată la ani grei de închisoareVezi 3 imagini în Galerie

Soțul ei, Yevgeny Blokhin, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la patru ani de detenție pentru tortură, abandon și vătămare corporală.

Bărbatul ar fi putut opri atacul și ar fi putut alerta autoritățile la scurt timp, însă a refuzat. Asupra celor doi soți s-a reținut și faptul că foloseau sistematic violența împotriva lui Stepan Kukin.

Cei doi îl aveau în grijă pe copil după ce mama biologică a acestuia și-a înjunghiat mortal soțul, fiind condamnată la închisoare pe viață.