O mamă şi-a lovit violent fetiţa de nici 3 ani, care nu poza cum trebuie pentru o prezentare de modă. Totul a fost filmat şi a imaginile făcute publice au devenit virale, strângând peste 360 de milioane de vizualizări.

O mamă din China a fost acuzată de abuz asupra copilului, după ce a fost surprinsă pe o filmare că și-a lovit brutal fetița de trei ani, un copil fotomodel. Un video de doar zece secunde surprinde momentul în care aceasta o lovește cu brutalitate pe fetiță. Totul s-a întâmplat după ce copila "nu a reușit să pozeze corespunzător în timpul unei filmări de modă", scrie Daily Mail.

Articolul continua dupa recomandari

Mama nu a fost mulțumită de performanța fetei în timpul filmării unei reclame comerciale și de aceea a pedepsit-o. În clip se poate vedea cum copilul care purta un tricou galben și o fustă albă a fost lovit brutal în spate de mama ei. După incident părintele și-a cerut scuze public.

Clipul șocant a fost filmat luni seara în orașul Hangzhou. Fetița, cunoscută sub numele de Niu Niu, a lucrat toată ziua, potrivit informațiilor furnizate de BJ News. Niu Niu este o mică vedetă ce a lucrat timp de șase luni ca fotomodel. Este populară și filmează pentru magazinele online. Acestea au nevoie de copii drăguți care să pozeze pentru a promova produsele.

Un proprietar de magazin, care a lucrat cu Niu Niu, a făcut câteva declarații pentru BJ News. El spune că fetița care nu este suficient de mare pentru a merge la grădiniță, a fost suprasolicitată. El a explicat că mama ei semnat multe contracte cu diverși clienți în același timp, pentru a face bani.

Imaginea incidentului a fost încărcată pe o rețea de socializare din China. Ea a devenit rapid virală. Utilizatorii au fost șocați de comportamentul mamei și au acuzat-o pentru abuzul asupra copilului. Postarea a adunat peste 360 ​​de milioane de vizionări pe site-ul chinezesc Weibo.

Unul dintre clienții lui Niu Niu, un magazin numit "Sweet Grandpa Baby", a condamnat părinții pentru gestul făcut. Multe magazine au eliminat imaginile cu Niu Niu în semn de protest împotriva comportamentului părinților ei. Mama lui Niu Niu, a fost nevoită să-și ceară scuze publice pe rețeaua Weibo, după ce și-a lovit brutal fetița.