O femeie acuzată de uciderea bebeluşului ei nou-născut neagă totul spunând că fetiţa era deja „lipsită de viaţă” la naştere.

Hannah Cobley, de 29 de ani din Leicestershire, neagă uciderea fetiței sale nou-născute şi susţine că bebeluşul se născuse deja mort.

Articolul continua dupa recomandari

Conform anchetatorilor, ea ar fi căutat de asemenea pe internet răspunsul la întrebarea „Cât timp poate să trăiască un bebeluş fără să mănânce sau să bea”

Hannah Cobley nu a avut nici o explicație pentru cele trei fracturi la nivelul capului bebeluşului sau pentru vânătăile din jurul gâtului şia declarat poliţiei că fetiţa era „lipsită de viaţă” de la naştere.

Conform procesului verbal al poliţiei, citit în faţa juriului la Curtea de Justiţie din Leicester, unde Colbey se confruntă cu acuzaţia de crimă, femeia le-ar fi spus ofiţerilor că nu este un monstru şi că nu ar face rău unui copil.

"N-am făcut niciodată nimic pentru a-mi răni copilul" a declarat Hannah.

"Poți da explicații despre cum a crăpat craniul copilului? S-a întâmplat ceva după ce s-a născut, care ar fi putut provoca fracturi craniului?” a întrebat-o unul dintre anchetatori.

„Nu. Am fost împietrită, dar nu sunt un monstru. Nu aş face aşa ceva. N-aş ucide un copil. N-aş face nimic pentru a-mi răni copilul” a adăugat Hannah.

Examinarea post mortem a scos la iveală faptul că bebeluşul a respirat mai mult de o oră după naştere.

"Patologul a descoperit că exista aer în plămâni și intestine. Bebeluşul a respirat cel puţin o oră de la naştere, poate mai mult” a mai spus anchetatorul.

"Cu siguranță nu plângea sau nu se mișca. Un bebelul nou-născut plânge și se mișcă, nu-i așa?” a răspuns Hannah în faţa acuzaţiilor.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a descoperit faptul că femeia ar fi căutat pe internet, în noaptea în care a născu, detalii legate despre şansa de supravieţuire a unui nou-născut fără hrană.

„Eram doar curioasă cred. Nu ştiu de ce am căutat asta. Nu sunt un monstru, nu aş face nimic rău” a spus tânăra.

Conform Mirror, Hannah Cobley neagă uciderea fetiţei sale însă dacă va fi găsită vinovată pentru uciderea bebeluşului riscă închisoarea.