O mama acuzată că şi-a omorât fiica în vârstă de 3 ani a recunoscut în faţa instanţei că şi-a înecat în mod deliberat fetiţa, deoarece a crezut că îi va fi mai bine în Rai decât alături soţul ei. Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani şi-a înecat fetiţa cu bună ştiinţă în locuinţa lor din Fordingbridge, Hanmpshire.

Profesoara de ştiinţă Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani este acuzată că şi-a ucis fiica de 3 ani, după ce a înecat-o în casa lor din Fordingbridge, Hanmpshire.

Articolul continua dupa recomandari

Aceasta nu şi-a recunoscut iniţial fapta.

O ambulanţă  a fost chemată de urgenţă la reşedinţa familiei din districtul Wiltshire, iar fetiţa a fost dusă la spital unde ulterior copila a fost declarată decedată. 

Problemele ar fi început din cauza soţului, care, a spus Claire, ar fi stat în calea fericirii dintre ea şi fetiţă. Profesoara de biologie a declarat în faţa juraţilor că doar prin moartea celor două şi-ar fi putut găsi liniştea.

Femeia a povestit că după ce şi-a omorât fetiţa a încercat să se sinucidă. Şi-a injectat o doză mare de insulină, a încercat să se spânzure şi s-a înjunghiat în stomac.

Claire şi-a recunoscut faptele, mărturisind că în arest nu ar mai fi putut să se sinucidă. Ea a declarat că nu a vrut să fugă din faţa legii însă a fost doborâtă de emoţii. 

"Oamenii nu m-ar lăsa să mor. Am vrut să fiu alături de fiica mea aşa că am decis să spun totul poliţiştilor. Ea va fi în siguranţă în Rai, departe de tatăl său. Spiritul ei va fi liniştit, iar Michael nu s-ar mai apropia niciodată de ea." a mai adăugat mama fetiţei de 3 ani.

Conform Mirror, femeia a fost acuzată de crimă iar ancheta este în desfăşurare.