O mamă care a cumpărat o pâine feliată de la un supermarket din Marea Britanie a avut parte de o surpriză de care nu a fost încântată. Punga era plină doar cu cojile de la colțuri, așa cum arată fotografiile pe care femeia le-a postat pe Facebook.

Timea Ganji, o mamă de 41 de ani, spune că a cumpărat pâinea feliată pentru a face sandvișuri pentru copiii săi, la școală. S-a dus la un supermarket din Radcliffe-on-Trent, în Nottinghamshire și a luat o pungă.

Articolul continua dupa recomandari

Dimineață, când a vrut să facă sandvișurile, a descoperit că pâinea feliată era doar din coji de la colțuri.

”Nu e deloc amuzant să descoperi asta dimineața, când ai o jumătate de oră la dispoziție pentru a duce copiii la școală și când nu mai ai timp să iei o altă pâine”, spune britanica.

Potrivit BBC, supermarketul a reacționat după ce femeia a postat fotografiile pe Facebook și a transmis că investighează incidentul.

”Arăta ca o pâine feliată normală când am cumpărat-o. Pentru că ambalajul era galben, nu am văzut cum trebuie. Puteai vedea că sunt felii, dar nu se observa că sunt doar coji. Iar dimineață, am vrut să fac câteva sandvișuri și mă holbam la ele. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat”, spune mama de 41 de ani.

Coji în loc de pâine feliată în ambalajVezi 2 imagini în Galerie

Supermarketul a precizat că regulile sale sunt stricte și că nu ar permite ca o pâine feliată formată doar din coji să ajungă la raft. Un purtător de cuvânt a spus astfel că firma investighează ”pentru a afla cum anume această pungă de coji a ajuns până în coșul de cumpărături al doamnei Ganji”.