O femeie, fost pompier şi mamă a cinci copii a primit într-o zi vestea teribilă: cancer. Prietenii, din solidaritate au început să strângă bani pentru a urma un tratament în Germania, suma costisitoare de 30.000 de lire sterline neputând fi strânsă singură. Din păcate însă, nu toţi oamenii au fost binevoitori, aşa că, într-o zi, Karen a primit în uşă un bilet răvăşitor.

Karen Land din Nottinghamshire a ştiut că, fără ajutor, nu îşi va putea trăi în continuare viaţa alături de cei cinci copii ai săi. Fostul pompier are nevoie de 30.000 de lire sterline pentru un tratament în Germania.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

La câteva săptămâni după ce mai mulţi prieteni au început o strângere de fonduri şi au obţinut suma de aproape 7.000 de lire sterline, Karena a avut surpriza neplăcută de a găsi în uşă o „felicitare” cu un mesaj revoltător. Deşi pe copertă scria „gândindu-mă la tine”, înăuntru, mesajul era complet diferit.

Femeii i s-a transmis să "nu mai cerșească pentru bani", referitor la campania pentru strângerea de fonduri care avea ca scop urmarea unui tratament în Germania pentru a învinge cancerul.

„Am fost doar şocată că cineva ar putea face acest lucru” a spus Karen.

Fostul pompier a povestit că a avut două tumori cerebrale agresive în luna august a anului trecut, la doar câteva săptămâni după ce a fost anunţată de cancerul de sân.

În încercarea de a obține mai mult timp împreună cu copiii ei, mama a reuşit până acum să strângă aproape 7.000 de lire sterline din totalul necesar pentru imunoterapie.

Ea și-a anunțat frustrarea pe Facebook, povestind despre viaţa ei, despre cum a ajuns de la un pompier priceput în lupta cu focul, la o persoană care abia mai poate urca pe scări.

Felicitarea a lăsat-o cu ochii în lacrimi şi cu un gust amar, gândindu-se că, fără ajutor, ea nu şi-ar mai putea creşe cei cinci copii şi mai ales că oamenii nu pot înţelege durerea prin care trece, ca mamă.

Vezi 3 imagini în Galerie

„Nu mai cerşi pentru bani! Destul e destul, cu tombole şi finanţări. De ce mai vrei ca oamenii să-ţi dea bani? Ce se va întâmpla cu banii, când nu va exista niciun tratament pentru tine?” scria în felicitare.

Deşi felicitarea avea ştampilă, aceasta nu fusese trimisă prin poştă,c eea ce o face pe Karen săc readă că mesajul vine chiar din partea cuiva cunoscut.

„Nu înţeleg cum poate fi atât de deranjat de viaţa mea, încât să depună un efort de genul acesta. Nu mă supăr, aş fi vrut să discutăm împreună problema. Tind să cred că acel cineva are nevoie mai mult de ajutor decât mine” a declarat femeia pe un grup de Facebook creat pentru a o susţine.

Ea spune că este atinsă de sprijinul pe care l-a primit de când a vorbit deschis despre felicitarea ajunsă la uşa ei: „Toți au fost foarte pozitivi”.

Karen a spus că nu va înceta să lupte împotriva cancerului, conform Daily Mail.

"Nu vreau să mă trezesc la știri. Sunt hotărâtă oricând să lupt și să rămân pozitivă; Nu vreau să pierd orele de care trebuia să mă bucur. Întotdeauna m-am trezit dimineața simțindu-mă optimistă, cu un zâmbet pe față. Am reuşit să bat cancerul odată, o voi face din nou” a încheiat Karen, într-un mesaj postat pe Facebook.